Industry Matchmaking (IMM 2017) – двустранни срещи за бизнес сътрудничество и технологичен трансфер в сферата на мехатроника, роботика, машини, технологии и индустриално оборудване

Място: Интер Експо Център, София, България

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 6 април 2017г , четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.

В рамките на 30 минути участниците ще имат възможност за създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми по предварително заявени и разграфени срещи.

Събитието е част от специализираното изложения в сферата на машини, технологии и индустриално оборудване – MachTech&InnoTech (http://machtech.bg/bg) , което ще се състои в периода 4-7 април 2017г. в Интер Експо Център.

Основни сектори:

MachTech: металорежещи и металообработващи машини, мехатроника и роботика, хидравлична и пневматична техника, заваръчна техника, инструментална екипировка; женско предприемачество в сектора;

InnoTech: индустриална и сградна автоматизация, индустриални мрежи и софтуер системи за измерване и контрол, електроника, електрическа мобилност, електротехника, електро оборудване, проектиране и консултации, 3D принтиране, качествен контрол и тестване, развойна дейност, женско предприемачество.

Контролно-измервателна апаратура, аналитична техника и лабораторно оборудване, приложен софтуер, електроразпределение и електроапаратура, системи за мониторинг и опазване на околната среда, индустриално програмиране.

Участието в срещите е без такса за участие и е насочено към компании и научно-изследователски организации, търсещи нови технологични, изследователски и търговски партньорства. Консултантски компании и медиатори без техническа експертиза в посочените сектори не спадат към целевите групи на събитието. Работен език е английски. Необходима е регистрация.

С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/imm2017 имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори според Вашия интерес.

Краен срок за регистрация – 20 март 2017г

За информация и помощ за регистрация в събитието, свържете се с представител на EEN-Ямбол:

За контакти:

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Даниела Илчева

Тел: 046 66 2939

Е-mail: yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града