На 24 юни 2016 г., в Бургас  ще се проведе бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема “Дигитален маркетинг”. Събитието се организира от ИАНМСП съвместно с Microsoft България и подкрепата на Enterprise Europe Network- Ямбол. Събитието е част от поредица обучения, които ще се проведат в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе през месец юни 2016 г. Темите са „Дигитална идентичност и сигурност“, „Дигитален маркетинг“ и „Бизнес протокол и етикет“ и са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

Бизнес обучението “Дигитален маркетинг” дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Ако не можете да се присъедините към събитието, има възможност лекциите да се гледат на живо чрез Skype ( https://join.microsoft.com/meet/a-maz/U37XQY24)

Място на провеждане:   Бургас, ул.“Цар Петър“ № 1, Конферентна зала ет.2 на Областна администрация Бургас.

Дата на провеждане:   24 юни 2016г.  от 10:00 ч. – 13:00 ч.

Лектор:   Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora.bg, сертифициран управленски консултант, преподавател по маркетинг и връзки с обществеността в НБУ.

За участие е необходимо да попълните регистрационна карта, която да изпратите на e:mail burgas@sme.government.bg

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Тел: 046 66 2939
Е-mail: yccibg@gmail.com
Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града