ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГОВСКА МИСИЯ ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУНАРОДНО МЕБЕЛНО ИЗБОЖЕНИЕ „INTERMOB -2017 ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЯ

Посолството на Р. Турция в България и Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата като партниращи организации,  имат удоволствието да Ви представи възможност за участие в търговска мисия и срещи за сътрудничество по време на „İNTERMOB 2017 – 20-то Международно изложение за мебелни материали и аксесоари, продукти от дърво и свързани технологии“ в Истанбул, Турция.

Изложението ще се проведе в периода 14 -18 Октомври 2017 и традиционно привлича голям брой изложители и посетители от Европа и Азия. Паралелно с изложението се провежда и търговска мисия. Тази мисия е координирани от Министерството на икономиката на Република Турция и се организира от съюзите на износителите. Целта на мисията е да свържат чуждестранните фирми с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия.

Участието на българските фирми в мисията е възможно след одобрение от Министерство на икономиката на Република Турция, като предварително се кандидатства чрез Ямболска търговско-промишлена палата. На одобрените фирми разходите по настаняването и вътрешен транспорт се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Транспортните разходи до Истанбул и обратно са за сметка на участниците.

Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участници в включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.

Търговската мисия за участието в изложението е в периода 13-16 октомври 2017г.

За повече информация, моля посетете сайта на изложението: http://intermobistanbul.com/en/

Фирмите, които проявяват интерес за участие, трябва да се свържат с екипа на ЯТПП до 15 Септември 2017, чрез посочените координати.

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail:  yccibg@gmail.com„> yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града