Дата на провеждане: 07.04.2016

Място: Интер Експо Център, София, България

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 7 април 2016г, четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.

В рамките на 30 минути участниците ще имат възможност за създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми по предварително заявени и разграфени срещи.

Бизнес срещите ще се проведат по време на международните изложби  MachTech & InnoTech 2016 и  Bulcontrola 2016. Българска стопанска камара и Интер Експо Център ще предоставят възможност за участие в различни съпътстващи събития като семинари и конференции.

Основни сектори:

  • Машиностроене
  • Металообработване
  • Системите за индустриална автоматизация
  • Индустриални мрежи и софтуер
  • Контролно-измервателна апаратура,
  • Индустриалната електроника и роботика
  • Развойна дейност и услуги
  • Електротехника

Участието в срещите е без такса за участие и е насочено към компании и научно-изследователски организации, търсещи нови технологични, изследователски и търговски партньорства. Консултантски компании и медиатори без техническа експертиза в посочените сектори не спадат към целевите групи на събитието. Работен език е английски. Необходима е регистрация.

С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/imm2016 имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори по Ваш интерес.

Краен срок за регистрация – 21 март 2016

Повече информация за събитието и подробности относно регистрацията ще намерите тук.

За информация и регистрация моля посетете интернет страницата на събитието:

www.b2match.eu/imm2016

За допълнителна информация, помощ и регистрация:
Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Е-mail: yccibg@gmail.com„> yccibg@gmail.com
Тел: 046 66 2939