Как можем да помогнем на вашия бизнес?

Вземи съвет

Как да излезете на нови пазари

Намери бизнес партньор

Намерете Вашия партньр за бизнес, проектно и технологично сътрудничество

Подкрепа за иновации

Открийте как да превърнете Вашата иновативна идея в пазарен успех


Кои сме ние


Enterprise Europe Network е сред основните инструменти на Европейската комисия насочени към стимулиране на растежа на европейският малък и среден бизнес. Мрежата е съставена от над 600 бизнес и изследователски организации от повече от 60 страни в Европа, Азия, Северна и Южна Америка, осигурявайки глобален обхват. Прилагаме най-добрата международна и национална експертиза по пътя на Вашите иновации към нови пазари. Услугите, предоставяни от Мрежата Enterprise Europe Network за всяка конкретна фирма се определят на база индивидуален план за съдействие, който съдържа конкретни препоръки и набор от услуги, които целят цялостно подобряване на конкурентоспособността на фирмата.

Услугите включват: съдействие при намиране на подходящи чуждестранни партньори, предоставяне на информация относно възможностите за европейско финансиране и необходимите стъпки при излизането на чуждестранни пазари, специализирани услуги за подобряване на иновационния капацитет на фирмите.  

Новини

ЕВРОПЕЙСКАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДАННИТЕ: ИДЕИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА

четвъртък, 25 февруари 2021 22:17

Научете как Европейският парламент иска да регулира споделянето на нелични данни, за да стимулира иновациите, без да накърнява личния живот. Данните са в центъра на усилията на ЕС за развитие на цифровата икономика. Те са необходими за развитието на изкуствения интелект, който е приоритет за ЕС. Данните откриват пътя към нови услуги в области като здравеопазването и зелените технологии и могат да ускорят икономическия растеж и възстановяването от кризата с COVID-19. Продължение [...]

КОРОНАВИРУСЪТ И ВАШИТЕ ПРАВА КАТО ПЪТНИЦИ

понеделник, 15 февруари 2021 21:16

Кризата с коронавируса променя много планове за пътувания. Научете какви са правата Ви, ако полетът Ви е анулиран, не Ви е позволено или не искате да пътувате.Авиокомпаниите са принудени да анулират много полети в настоящата криза с коронавируса ©Synthex/Adobe Stock Страните от ЕС въведоха ограничителни мерки за борба с епидемията от коронавирус. Те включват ограничения за пътувания, налагане на карантинни зони и пълно затваряне на региони. Мерките имат сериозно отражение върху транспортния сектор. Продължение [...]

КАКВО ПРЕДСТОИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ 2021 Г.

вторник, 09 февруари 2021 22:37

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ПОВЕЖДА УСИЛИЯТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ През новата година Европейският парламент ще продължи да работи за ограничаване на последиците от пандемията и по приоритети като политиката относно климата.

Възстановяване и дългосрочен бюджет:
Продължение [...]

ОЩЕ НОВИНИ >>