Ямболска търговско – промишлена палата посети традиционното 24-то поред изложение “Кавала Експо ” в периода 7-12 Октомври 2016, което се проведе през месец октомври 2016 г. в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала – Гърция. Ямболската ТПП организира делегация, в която се включиха експерти и представители на фирми от област Ямбол. След отправената покана от ръководството на Търговската палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network – Ямбол и работата с бизнес средите в Ямболска област.
Той предизвика голям интерес сред посетителите освен с информационните материали (десетки собствени печатни и  електронни издания и др.) и с презентациите, с които бяха предтавени –  Enterprise Europe Network – България , Ямболска област и партньорските европейски проекти, изпълнявани през последната година от Палатата. В рамките на изложението се проведоха двустранни бизнес срещи между представители на фирми изложители и посетители, както и обмен на експертен опит между служителите на търговските палати.
Щандът бе посетен лично от председателя на ТПП Кавала, Кмета на града и, Областния управител на Кавала и др. официални гости. В изложението, освен България и Гърция, участваха и представители на бизнеса от Румъния, Сърбия, Македония, Молдова и Турция. На атрактивни щандове бяха представени произведения на фирмите участнички от чужбина, както и на тези от региона и страната.
Панаирът се организира всяка година и включва следните браншове: услуги, търговия, облекла и обувки, мебели и обзавеждане за дома, храни и хранителни добавки, строителни материали, метални конструкции, индустриални продукти, печатно оборудване, машини и оборудване, декоративни продукти, дървени конструкции и др.

Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Тел: 046 66 2939
Е-mail: yccibg@gmail.com
Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1 – централен площад на града