УСПЕШНО УЧАСТИЕ НА ЯМБОЛСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА В КАВАЛА-ЕКСПО 2017

Ямболска търговско – промишлена палата посети традиционното 25-то поред изложение “Кавала Експо ” в периода 6-8 Октомври 2017, което се проведе в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала – Гърция. Ямболската ТПП организира делегация, в която се включиха експерти и представители на фирми от област Ямбол. След отправената покана от ръководството на Търговската палатата в Кавала, ЯТПП бе и домакин на специален информационен щанд, на който представи Enterprise Europe Network – Ямбол и работата с бизнес средите в Ямболска област.

Щандът предизвика голям интерес сред посетителите, освен с информационните материали (десетки собствени печатни и електронни издания и др.) и с презентациите, с които бяха предтавени – Enterprise Europe Network – България , Ямболска област и партньорските европейски проекти, изпълнявани през последната година от Палатата.

В рамките на изложението се проведоха и двустранни бизнес срещи между представители на фирми, изложители и посетители, както и обмен на експертен опит между служителите на търговските палати. По-голяма част от фирмите, участвали в брокерското събитие, бяха от сферата на туризма. Enterprise Europe Network- Ямбол, осигури участието на 8 туристически фирми от Ямбол и региона, които имаха възможност да се запознаят със свои колеги, да договорят продукти и услуги.

Панаирът се организира всяка година и включва следните браншове: услуги, търговия, облекла и обувки, мебели и обзавеждане за дома, храни и хранителни добавки, строителни материали, метални конструкции, индустриални продукти, печатно оборудване, машини и оборудване, декоративни продукти, дървени конструкции и др.

За достъп до събитието, моля следвайте линка: 

http://www.kavalaexpo.gr/

 

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail: yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града