ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В РАБОТНА СРЕЩА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОБУЧИТЕЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЕМЕЙНИ ФИРМИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION

Ямболска търговско-промишлена палата, водещ партньор в изпълнението на проект Success..ion, финансиран по европейската програма Еразъм +, организира работна среща с представители на семейни фирми, консултанти и организиации, работещи в негова подкрепа.

Събитието ще се проведе на 29 Септември 2017 /Петък/ , в конферентната зала на БЧК- Ямбол ( ул. Димитър Благоев 1, втори етаж) от 10.00 часа.

Събитието има за цел да представи и да получи обратна връзка относно новосъздадената безплатна онлайн платформа за обучение, която подпомага и ръководи собствениците и членовете на семейни фирми, да планират и осъществят успешен трансфер на своя бизнес. Учебният материал е резултат от съвместно изследване и разработка на партньорите в проекта, внасяйки аспекти на семейния бизнес от България, Гърция, Испания, Германия и Кипър.

Обучителната платформа бе създадена в началото на Август 2017 и бе разпространена за тестване сред представители на семейния бизнес в петте държави, работещи по проекта. Чрез организираната работна среща, партньорите по проекта целят да съберат впечатления, препоръки и информация за работата с платформата.

За достъп до платформата, моля следвайте линка: http://training.succession-project.eu/bg/

За проект Success…ion

Проект Success…ion стартира в края на 2015г. и ще приключи през септември 2017г. Проектът се координира от Ямболската търговско-промишлена палата (ЯТПП) в България. В проекта са включени още 8 организации от България, Германия, Гърция, Кипър и Испания. По време на проекта ще бъдат разработени обучителни материали както за собственици/членове на семеен бизнес, така и за бизнес консултанти с цел осигуряването на успешна подготовка за планиране и изпълнение на трансфер и унаследяване на семеен бизнес.

Посетете нашия уебсайт www.succession-project.eu и Facebook страница!

За повече информация относно проект Success…ion се свържете с г-жа Даниела Илчева на e-mail: yccibg@gmail.com или изпратете съобщение на e-mail: contact@succession-project.eu