ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА КАВАЛА ЕКСПО

ОКТОМВРИ 2017

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в двустранни бизнес срещи за сътрудничество по време на 25-то изложение КАВАЛА ЕКСПО 2017.

Изложението ще се проведе в периода 6-11 Октомври 2017 в град Кавала и традиционно привлича голям брой изложители и посетители от Гърция и балканските страни. Предвид близостта до България и широкия тематичен обхват, много български фирми участват с успех.

Браншови обхват на Кавала Експо: Услуги, Търговия, Облекло и Обувки, Мебели, Домакински уреди, Хранителни стоки и Напитки, Мрамор и Каменни изделия, Строителни материали, Стоманени конструкции, Промишлени изделия, Рампи, Печатарска дейност – Графика, Машини и оборудване, Декоративни изделия, Дървени конструкциии и др.

Двустранните срещи ще се проведат на 7 Октомври 2017. Мрежата EEN организира брокерски събития по време на редица изложения, тъй като предварително уговорените срещи са ефективна форма за постигане на максимален резултат за кратко време. Двустранните срещи са насочено към фирми от туристическия сектор – туроператори, туристически агенции, аниматори, екстремни спортове и тн.

Бизнес делегацията в сферата на туризмакоято ще се включи в двустранните срещи за сътрудничество, организирана от ЯТПП, ще има възможността да се възползва от безплатна нощувка в Кавала.

Фирмите, които проявяват интерес за участие, трябва да се свържат с екипа на ЯТПП до 15 Септември 2017, чрез посочените координати.

За достъп до събитието, моля следвайте линка: 

http://www.kavalaexpo.gr/

 

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail:  yccibg@gmail.com„> yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града