Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Самсун,Турция, в сектор хранителни продукти и напитки, хранителни технологии, опаковки и логистика– Samsun Food 2018, в периода 22-24 Ноември 2018.

След като отворя врати през 2014 г., панаирният конгресен и изложбен център – Tüyap Samsun, служи като водещ представител на идентичността и качеството на региона, представяйки процъфтяващия международен търговски потенциал на Черноморския регион, в най-големия пристанищен град в Северен Анадол – град Самсун.

Изложението в областта на хранителни продукти и напитки, хранителни технологии, опаковки за храни и логистика в Самсун, Турция се провежда за трета поредна година. Участници в изложението са фирми от секторите : Месо и месни продукти; мляко и млечни продукти; продукти от морски дарове; хляб и хлебни изделия; плодове и зеленчуци; животински и растителни масла; захар и захарни изделия; зърнени и бобови продукти; технологии за хранително-вкусовата промишленост; хранителни добавки; алкохолни и безалкохолни напитки; охладени и замразени продукти; нови технологии в хранително вкусовата промишленост; опаковки на храни и логистика.

Събитието е отворено за купувачи /дистрибутори на храни и напитки, както и експерти от секторите на търговия на дребно и търговия на едро от цял свят. То е чудесен шанс да добавите нови изделия към Вашата продуктова листа, да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми в сектора.

През 2017, изложението събира над 50 000 посетители, от цял свят и над 110 изложители с презентационни щандове.

EEN- Ямбол, кани представители на фирми от сектора хранителни продукти и напитки, хранителни технологии, опаковки за храни и логистика, да се включат в делегацията. За участниците от делегацията ще бъдат организирани двустранни срещи по интереси с изложители и производители. Участниците ще могат да се възползват от безплатен вход на изложението, осигурени две безплатни нощувки , организиран транспорт в Самсун и гала вечеря. Пътните разходи от и до Самсун и личните разходи са за сметка на участниците. Необходима е регистрация, на фирмите, желаещи да участват, за която ЕЕN- Ямбол ще окаже пълно съдействие. Enterprise Europe Network към ЯТПП може да окаже пълно съдействие относно закупуването на самолетни билети или организиране на пътуване с автомобили.

Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк:  http://www.samsuntso.org.tr/e-form?formId=5&lang=en.

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ Е 2 НОЕМВРИ 2018 Г.

 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

22 Ноември 2018

Пътуване Ямбол – София- Истанбул- Самсун

23 Ноември 2018

Посещение на изложението

Участие в срещи по интереси

Панорамна обиколка на града

Гала Вечеря

24 Ноември 2018

Посещение на изложението

Участие в срещи по интереси

Отпътуване Истанбул-София- Ямбол

EEN-Ямбол

Ямболска търговско-промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail: yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града