На 08.03.2022 Ямболската търговко-промишлена палата ще проведе конференция и панел за  за B2B срещи, като част от реализирането на проект „WINEBIZZ- насърчаване на търговските взаимоотношения и сътрудничество в лозаро-винарския сектор между български и арменски фирми и бизнес подпомагащи организации”. Проектът се изпълнява в партньорство с  Център за подпомагане на инвестициите, Армения (Enterprise Armenia). Проектът се реализира с подкрепата на проект EU4Business: Connecting Companies (ENI/2019/411-865 – EU4BCC), който се управлява от EUROCHAMBRES и се финансира по инициативата EU4Business на Европейския съюз.

КОНФЕРЕНЦИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 10:00 ЧАСА

B2B панела ще се проведе от 12.00 часа

НА 8 МАРТ 2022 Г. /ВТОРНИК/

в ХОТЕЛ КАБИЛЕ (ул. Търговска 34), КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА ЕТ. 2, ГР. ЯМБОЛ

Проектът има за цел да увеличи капацитета на производителите на вино и представителите на свързаните с виното индустрии и техните бизнес подкрепящи организации, за установяване на трансгранични търговски връзки и модернизиране на сектора на винената индустрия в Армения и България, чрез предоставяне на възможности за обучение, обмен на знания и опит, развитие и използване на иновативни цифрови инструменти.  Проектът предвижда поредица от събития, които имат за цел да осигурят взаимодействие, обмен на знания и информация, организирани учебни посещения, организирано посещение за фирми на изложението в областта на виното в България и организирано обучение за бизнес подкрепящи организации в България.

В събитието ще участва делегация от представители на лозаро-винарския сектор от Армения, както и експерти от партньора по проекта от Армения- Център за подпомагане на инвестициите.

Конференцията ще има за цел да представи икономическото развитие на регион Ямбол, както и развитието на винаро-лозарския сектор в България и в Ямбол.

След конференцията ще бъде организиран панел за B2B срещи, по време на които представители от България- дистрибутори, производители и търговци на вино, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи с представителите от Армения.

За информация и потвърждение: тел. 046/ 66 29 39, e-mail: yccibg@gmail.com