Enterprise Europe Network- Ямбол, към Ямболска търговско-промишлена палата, в сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с „АПИС Европа“ АД и „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/, организират бизнес-обучение на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“ на 15.11.2017 г. в гр. Сливен.

По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите  ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания. Ще бъдат представени възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.

Семинара ще се проведе от 10.00 часа на 15.11.2017г. в  конферентната зала на „Хотел Парк Централ“,гр. Сливен, ул.“Цар Освободител“, №6

Участието на всички представители на МСП е безплатно.

Благодарим Ви предварително за интереса!

Ако имате въпроси, ще се радваме да съдействаме

 

За допълнителна информация и съдействие:

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail:   yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града