На 24 Юни 2016 г., в конферентна зала на Областна администрация Бургас, Еnterprise Europe Network (ЕЕN)- Ямбол и организацията му домакин – Ямболска Търговско Промишлена Палата (ЯТПП) участва като съорганизатор в обучение на тема  „Дигитален маркетинг“.

Основен организатор на събитието бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Бизнес обучението даде възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия от регионите на Ямбол, Сливен и Бургас да обогатят своите знания в сферите на „Дигитална идентичност и сигурност“, „Дигитален маркетинг“ и „Бизнес протокол и етикет“. Темите  бяха внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

Даниела Илчева- старши експерт от EEN-Ямбол, представи услугите на европейската мрежа, от които представители на фирмите от региона могат да се възползват безплатно. Бяха представени и предстоящи бизнес мисии и събития, които EEN-Ямбол активно промотира и участва като съорганизатор. Беше представена успешната работа на EEN-Ямбол през изминалата 2015 г., което предизвика интерес в присъстващите и бе основание базата от фирми,с които EEN- Ямбол работи да нарасне отново.

За допълнителна информация и съдействие

Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Тел: 046 66 2939
Е-mail: yccibg@gmail.com
Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града