Ямболска търговско-промишлена палата информира, че в периода 23-25 ноември 2021г. в Дубай, ОАЕ ще се проведе 12-ти световен конгрес на търговско-промишлените палати. Световният конгрес на ТПП е единствен по рода си, който събира ръководители на търговски палати, компании, както и представители на международни организации и правителства от цял свят.

Българската търговско-промишлена палата, като част от Международната търговска камара (ICC) и Световната федерация на ТПП (WCF), получи покана за участие от своя партньор и домакин на събитието – Дубайската търговско-промишлена палата. Конгресът ще бъде на тема: Generation Next: Chambers 4.0 и се очакват да бъде посетен от над 1200 участници от повече от 100 страни. Програмата включва 40 сесии на различни актуални теми, в които ще се представят повече от 65 говорители.

Българските компании могат да участват в планираното международно събитие и да се възползват от контакти с партньори от цял свят.

Повече за конгреса можете да откриете на: www.worldchamberscongress.org

За контакти: Ямболска ТПП, е-mail: yccibg@gmail.com и Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.:  02/811 74 21, 02/8117489, или имейл irelations@bcci.bg