ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2018

Дата на събитието: 17.10.2018

Организатор: Enterprise Europe Network към Ямболска ТПП

Enterрrise Euroрe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Австрия в сектор храни и напитки Mаrketрlаce Austriа Food 2018.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе на 17 октомври 2018г. под формата на двустранни бизнес срещи с представители на австрийски фирми.

Събитието е отворено за купувачи /дистрибутори на храни и напитки, както и експерти от секторите на търговия на дребно и търговия на едро от цял свят. То е чудесен шанс да добавите нови изделия към Вашата продуктова листа, да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми в сектора. Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро!

Важни дати:

31 август 2018: Краен срок за регистрация

05 октомври 2018: Краен срок за заявяване на b2b срещи с австрийски фирми

12 октомври 2018: Получаване на персонализиран график за срещите

17 октомври 2018: Провеждане на събитието

Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк: https://food2018.b2match.io/

Участниците могат да се възползват от безплатно настаняване (две нощувки в хотел в центъра на Виена, с включена закуска) и една вечеря. Участниците сами поемат транспортните си разходи за пътуване за и от Виена. Enterрrise Euroрe Network към ЯТПП може да окаже пълно съдействие относно организацията, регистрацията и посещението на събитието, включително и по повод на закупуването на самолетния билет (~400лв. за двупосочен полет).

Поздрави,

Даниела Илчева

EEN-Ямбол

Ямболска търговско-промишлена палата

Тел: 046 66 2939

Е-mail: yccibg@gmail.com

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града