Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021 ще се проведе на живо на 29 септ. в Sofia Event Center и на 30 септ. oнлайн. Своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други. През тази година Българската търговско-промишлена палата е сред партньорите на проекта и подкрепя каузата за свързването на работодателите с квалифицирани кадри от цяла България.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

Компаниите, които се включат в Career Show 2021, ще имат възможност да се срещнат с предварително селектирани кандидати. Събитието предлага широки възможности за набиране на квалифицирани кадри на живо и чрез иновативен софтуер – онлайн. А също така и чудесни възможности за Employer branding.

Научете повече за участието си от тук: