Ямболската търговска палата е отличена с бронзова статуетка Хермес и грамота  за принос при постигане целите и задачите на БТПП за 2021 г.

За 28-ми път с традиционни Годишни награди Българската търговско-промишлена палата отличи фирми, посланик, търговски представител, регионална палата, браншова организация, медия и журналист на церемония в БТПП в хибриден формат.

Отличените фирми са призьори в Класацията на БТПП Топ 100, които са показали, че предприемачите в България са приели предизвикателствата и са успели да извлекат предимства от трудната ситуация.

В категория Топ 100 Фирми, класирани по изменението на приходите, максимална печалба и максимална рентабилност на активите, собствения капитал и приходите от продажби през 2020 г. бе наградена Булминт продъкшън ЕООД с бронзова статуетка Хермес и грамота.

В категория Топ 100 Фирми, класирани по изменението на приходите и максимална печалба на приходи и на собствен капитал през 2020 г. бе отличена Брайт медиа ООД с бронзова статуетка Хермес и грамота.

В категория Топ 100 Фирми, класирани по изменението на нетните приходи от продажби 2020/2019 г. бе наградена Транспрес деливъри ЕООД с плакет и грамота.

В категория Топ 100 Фирми, класирани по максимална ве